Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra odluka

Poznata glumica htjela je promijeniti spol, sada je sretna što je odustala

Ruby Rose
Foto: Instagram
1/3
20.01.2017.
u 15:53

Ruby Rose su u djetinjstvu vršnjaci maltretirali jer je igrala nogomet, čitala stripove i odijevala se kao dečki

Australska glumica Ruby Rose u razgovoru za časopis Edit otkrila je kakve je traume proživljavala u djetinjstvu.

- Često su mislili da sam dečko, a ne cura i u to vrijeme razmišljala sam o operaciji promjene spola jer su me vršnjaci stalno maltretirali zbog mog izgleda i zbog toga što sam se odijevala kao dečki- priznala je glumica. Glumica koja igra i u popularnoj seriji "Orange is the new Black" nije uvijek bila atraktivna i privlačna kao što je sad.

- Kao klinka htjela sam imati muško ime, željela sam se zvati Charlie, Billi, Max ili Frankie, a moja mala je htjela da budem mala princeza. Dok su se druge djevojčice igrale s barbikama, ja sam se igrala s Ninja kornjačama i Supermanom, igrala sam nogomet i čitala stripove - prisjetila se 30-godišnja glumica. 

Sada joj je drago što nije promijenila spol jer želi roditi djecu djevojci Jessici Origliasso. 

>>Kako je olimpijski prvak postao najbolje odjevena žena po izboru Voguea

Komentara 7

VO
voda
16:13 20.01.2017.

Spol se ne može promijeniti. Mogu se promijeniti samo sekundarne spolne karakteristike kao vanjski izgled, ponašanje... Ne može se muško tijelo natjerati da proizvodi jajne stanice i obrnuto. Kad i ako to bude moguće onda možemo govoriti o promjeni spola.

BO
bojnik
10:56 21.01.2017.

Svim lijecnicima koji se upustaju u takove perverzarije treba oduzeti radne dozvole; isto tako i onima koji izvode himen restorations.

FO
fora245
21:25 20.01.2017.

rodit ce dijete svojoj djevojci hahahaha pa onda i djevojka moze njoj presmijesne gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije