Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja Angelina?

Povratak staroj ljubavi: Brad Pitt viđen u hotelu s Jennifer Aniston

Pitt Aniston
Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL
1/3
28.09.2016.
u 21:58

Brad Pitt susreo se s Jennifer Aniston u privatnom apartmanu...

Nakon što je Angelina podnijela zahtjev za razvod, mediji su nagađali kakva će biti reakcija bivše ljubavi Brada Pitta - Jennifer Aniston.

RadarOnline.com, prenosi kako je glumce uhvatila nadzorna kamera u Gansevoort Hotelu.

Izvori tvrde kako je Jennifer pričala s Bradom i priznala kako bi se voljela pomiriti s bivšim suprugom. Ona je zapravo svo ovo vrijeme čekala da prekine sa Angelinom da sve bude kao prije.

Zvijezdu 'Prijatelja' Pitt je upoznao 1998. godine, a vjenčali su se samo dvije godine kasnije. Slovili su za jedan od najsretnijih parova, no 2005. objavili su da se rastaju. U to je vrijeme Brad s Angelinom Jolie snimao film 'Gospodin i gospođa Smith', a tri mjeseca nakon viđeni su zajedno.

Izvor također tvrdi kako je u Jennifer uvijek postojao tračak nade da će opet biti zajedno.

Ona je trenutno u braku s Justinom Therouxom koji je jučer komentirao rastavu Jolie-Pitt, kazavši kako se u svijetu događaju puno važnije stvari od ovog bračnog brodoloma.

>> Angelinu tješi Johnny Depp? Brad 'ni blizu', blokirala sve njegove brojeve

Komentara 2

MA
markob923
00:33 29.09.2016.

pa samo ga je tješila.hahahah

OL
olja
14:18 02.10.2016.

Ako se Dženi rastavi zbog Breda ona je dakle izgubila i ono malo mozga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije