Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oda obitelji i vjeri

Sve Beckhamove tetovaže: Povijest života ispisao je simbolima na svom tijelu

 David Beckham
Foto: Promo
1/4
31.08.2016.
u 10:00

Svaka tetovaža, pa i ona posvećena njegovoj bračnoj aferi, nosi priču, a najdraže je otkrio i u novoj reklami za kremu koja je aktualni TV hit

Najvažnije osobe, datumi, događaji iz života Davida Beckhama ucrtani su na njegovu tijelu. Cijelu biografiju ispisao je tetovažama kojih za sada ima 43, a zadnju je dao iscrtati ovog tjedna u omiljenom salonu “Shamrock Social Club” u Los Angelesu kod majstora tetovaža Marka Mahoneya.

Na vratu, ispod riječi Buster koja je nadimak njegovu najstarijem sinu Brooklynu, tetovirao si je glavu konja jer njegova supruga Victoria obožava konje. Da su slike i riječi kojima od 1999. ukrašava tijelo ujedno i njegova životna priča, nogometaš je priznao i u reklami koju je upravo snimio za jednu kozmetičku kuću. U videu se razgolitio da bi publici pokazao tetovaže koje su mu posebno drage.

Prva koju je izdvojio slika je orla koji mu je najdraža životinja jer je fasciniran njegovom snagom. Emotivno je vezan i za sliku broda koju je nacrtao ispod desnog pazuha jer istu takvu tetovažu ima i njegov tata Ted.

Osobito mu je draga tetovaža nastala prema poruci njegove djece, sinova Brooklyna, Romea i Cruza te kćeri Harper, na kojoj piše: “Volimo te, tata”.

Vezan je i uz tetovirani broj 99 na malom prstu desne ruke zato što mu je 1999. bila najsretnija godina jer se tada vjenčao s Victorijom i ostvario najviše uspjeha s Manchester Unitedom.

– Sve moje tetovaže predstavljaju emocije prema mojoj ženi, djeci i roditeljima. Svaka ima značenje i nisam požalio ni zbog jedne – kaže David koji, osim imenima i brojevima, tijelo voli ukrašavati i citatima i slikama iz Biblije. 

>> Pogledajte zbog čega je Beckham dobio ovacije na Wimbledonu

Ključne riječi

Komentara 4

AO
admini_obrišite_si_mami
13:24 31.08.2016.

primitivni narodi su oduvijek označavali svoja tijela kako bi, npr., istaknuli svoju poziciju u "čoporu"...

NE
nemanatrag
13:27 31.08.2016.

umpahpah....

Avatar babas
babas
14:30 31.08.2016.

Stanje kože odaje stanje u glavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije