Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šest glazbenih legendi

Potvrđen "koncert života": Stonesi, McCartney i Dylan na istom festivalu

Rolling Stones na Kubi
Foto: Reuters
1/4
04.05.2016.
u 11:10

Festival će se održati od 7. do 9. listopada u kalifornijskoj pustinji, na istoj lokaciji na kojoj se svakog proljeća odvija festival Coachella

Organizatori američkog festivala Coachella potvrdili su da će ove jeseni biti održan "megafestival" na kojem će nastupiti šest svjetskih glazbenih legendi – Rolling Stonesi, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters i The Who.

Festival će se održati od 7. do 9. listopada u kalifornijskoj pustinji, na istoj lokaciji na kojoj se svakog proljeća odvija festival Coachella. Organizatori ga već reklamiraju kao "koncert života".

– Ne mogu zamisliti bolji koncert od ovoga – rekao je za LA Times bivši promotor Jim Guerinot. – Neil Young kao predizvođač Paulu McCartneyju, stvarno? To je nevjerojatno.

Legende će nastupati na samo jednoj pozornici, svaka sa svojim cjelovitim koncertnim programom. Dylan i Stonesi sviraju 7. listopada, Young i McCartney dan poslije, a The Who i Waters 9. listopada.

Ulaznice koštaju od 199 do 1599 dolara.

>> Dnevnici, posteri, kostimi... na 1800 četvornih metara za 50 godina karijere

>> I dalje tvrdi: 'Nisam kriva za njihov razlaz'

Komentara 9

SZ
slaven.zadravec
21:23 04.05.2016.

I know it's 60 yrs old, but I like it.

KA
kazahstan
08:51 05.05.2016.

Od kad je Dylan izjavio da krvožedni Hrvati-Ustaše mogu na kilometre nanjušiti srpsku krv, iseljen je iz mog doma, kvarta i društva. lp

JE
Jednakost
13:08 04.05.2016.

Long live Rock and Roll.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije