Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najhumanitarniji sportaš 2015.

Postoji razlog zašto Cristiano Ronaldo nema nijednu tetovažu

Cristiano Ronaldo
Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo
1/11
26.07.2016.
u 19:45

Tetovaže utječu na podobnost darivatelja krvi, a Ronaldo tvrdi da zbog toga nikada tintom neće ukrasiti svoje tijelo

Iako brojni sportaši ponosno pokazuju svoje tetovirano tijelo, to nije slučaj kod uspješnog Cristiana Ronalda (31). Naime, nogometaš je priznao da nema tetovaže jer često donira krv

Tetoviranje je smatrano rizičnim zbog mogućnosti zaraze bolestima poput hepatitisa B ili C te unakrsnih infekcija. Uzrok zaraza većinom su loša sterilizacija, dezinfekcija i neprofesionalnost tattoo majstora.

Zbog toga tetovaže utječu na podobnost darivatelja krvi, a Ronaldo tvrdi da zato nikada tintom neće ukrasiti svoje tijelo.

Nogometaš je često na udaru javnosti zbog arogantnog stava, ali već godinama donira znatne iznose i pomaže djeci oboljeloj od teških bolesti.

Prošle godine proglašen je najhumanitarnijim sportašem godine, a u lipnju 2016. u dobrotvorne svrhe donirao je 600.000 eura od UEFA-ine Lige Prvaka. 

Nakon pobjede Portugala na Europskom prvenstvu izdvojio je 275.000 funti za organizaciju koja pomaže djeci oboljeloj od raka. 

>> Ronalda mama maže kremicom, a Ibra se hvali vratolomijama

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar plejer_as
plejer_as
19:58 26.07.2016.

najbolji sportaš današnjice je normalna osoba i zato se ne tetovira

SK
sinisa.kusenic78
20:28 26.07.2016.

Svaka cast !

Avatar comparator
comparator
20:32 26.07.2016.

Obilježavanje neka vrsta neizbrisive pripadnosti ili privrženosti na svom tijelu nekome kao što rade mladi zaljubljeni ali i pripadnici klanova ima svoje poruke ,a kad ih nema onda je poruka obična glupost jer je tijelo nešto što se neda ukrasiti nego samo unakaziti .Opasnosti kojima se mladi izlažu su vrlo visoki ali oni to ne razumiju i sve je više po meni onih koji vjerojatno nisu na nivou obrazovanja prihvaćajući ovoliki rizik. Ner postoji bilo kakav ukras koji bi poboljšao opći dojam osobnosti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije