Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naslovna pjesma 'Prave žene'

Poslušajte novi singl Petra Graše 'Ne znan za se'

Petar Grašo
Foto: PR FOTO
31.08.2016.
u 09:17

Nakon iznimno uspješne ljetne turneje, koja je započela spektaklom u Areni Pula, a na kojoj su s brojnih trgova i klubova odzvanjali taktovi hitova 'Srce za vodiča',' Moje zlato', 'Uvik isti'..Petar Grašo predstavlja novu uspješnicu koja će obilježiti jesen.

Jedan od najtraženijih i najizvođenijih glazbenika Petar Grašo  predstavlja novi singl 'Ne znan za se', koji je ujedno i naslovna pjesma nove RTL-ove serije 'Prava žena'. 

Nakon iznimno uspješne ljetne turneje, koja je započela spektaklom u Areni Pula, a na kojoj su s brojnih trgova i klubova odzvanjali taktovi hitova 'Srce za vodiča',' Moje zlato', 'Uvik isti'..Petar Grašo predstavlja novu uspješnicu koja će obilježiti  jesen. 

Autori novog hita 'Ne znan za se' su najuspješniji glazbeni par u regiji – Vjekoslava i Tonči Huljić, dok je mastering pjesme radio dobitnik dva latino Grammyja -  Andres Mayo.

 

 

Tvorci najvećih glazbenih hitova sa zadovoljstvom su prihvatili zadatak pisanja još jedne Grašine nove uspješnice koja je ujedno i naslovna pjesma nove RTL-ove serije 'Prava žena'. Kako izgleda glumački posao mogao je barem djelomično provjeriti i Petar Grašo. Naime, spot za pjesmu sniman je u studiju Jadran filma, na setu na kojem se snima i serija.

'Zasigurno je prekrasno biti glumac, i jako primamljivo izgleda sve ono što sam vidio na setu serije 'Prava žena', no ja se radije držim klavira jer mi to ipak najbolje ide. Tako je bilo i na samom setu snimanja spota. 'Ne znan za se' ima jednu snagu i ljepotu mediteranske pjesme, te se nadam da će i ovaj put naći put do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo vremena. Kao i sve moje rađena je s posebnom ljubavi i pažnjom, a vjerujem da će to publika znati prepoznati', rekao je o novoj pjesmi Petar Grašo.

Nova serija RTL-a 'Prava žena' uskoro stiže na male ekrane. Kreativna producentica serije je jedna o najhvaljenijih autorica televizijskih projekata - Jelena Veljača. Riječ je o seriji kakva još nije prikazana na našem području, a koja je okupila zavidnu glumačku ekipu poput Nataše Janjić, Filipa Juričića, Kristine Jovanović, Petra Ćiritovića..

>>Damir Kedžo: Snimili smo priču o paru koji živi neku svoju stvarnost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije