Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbene dive

Poslušajte kako zvuči kad legendarna Aretha Franklin pjeva Adele

aretha franklin
Foto: Cindy Barrymore/Press Association/PIXSELL
1/3
30.09.2014.
u 10:24

Legendarna Aretha Franklin obradila je veliki hit Adele "Rolling in the Deep"

Da je oponašanje ponekad najbolji oblik laskanja, pokazala je legendarna Aretha Franklin, obradivši veliki hit Adele "Rolling in the Deep".

I dok je Adele jedna od omiljenih meta obrada, velika Aretha i više nego dostojno je obradila jedan od najvećih hitova posljednjih godina.

U 72. godini života, Aretha Franklin objavljuje album obrada poznatih hitova "Aretha Franklin Sings the Great Diva Classics", koji izlazi krajem listopada. Osim Adele, glazbena diva obradila je i "At Last" Ette James, "I Will Survive" Glorije Gaynor, "People" Barbra Streisand i "No One" Alicije Keys.

>>Aretha Franklin raskinula zaruke na nagovor sinova?

Komentara 2

SE
sestrićna
12:49 30.09.2014.

ova verzija je puno bolja..bravoooooooooooo

Avatar targus
targus
14:58 30.09.2014.

e...sad,..moglo bi se o ovome raspravljati, jer svaka od njih ima drugačiju boju glasa. Meni osobno je od Adele bolja verzija,..a Aretha u ovu ubacuje i dašak crnačke interpretacije,..koja mi baš ne paše u svaku stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije