Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Popularni par objavio sretnu vijest: Nije bilo lako, ali smo se stalno trudili

john legend
Foto: Instagram
13.10.2015.
u 11:07

Pjevač John Legend i supruga Chrissy Teigen objavili su kako će postati roditelji

Pjevač John Legend i supruga mu Chrissy Teigen na Instagramu su objavili sretnu vijest. Par će, naime, nakon sedam godina veze dobiti prvo dijete.

Dok je John kratko objavio kako su trudni, manekenka je napisala da su jako sretni što se mogu pohvaliti da će postati roditelji.

– Kao što mnogi od vas znaju, dugo smo to pokušavali. Nije bilo lako, ali smo se stalno trudili jer nismo mogli dočekati da donesemo na svijet naše prvo dijete i povećamo obitelj – napisala je Chrissy.

>> Je li ruka Johna Legenda otišla preduboko ispod suprugine haljine?

Komentara 1

EX
extrem
11:42 13.10.2015.

Sta i ovo u novine purili se ko zecevi i to je udarna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije