Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva nezgoda

Popularna pop pjevačica tijekom nastupa ostala bez kose!

britney
Foto: Screenshout
1/5
03.03.2015.
u 12:53

Tijekom svog energičnog nastupa u Las Vegasu pjevačici Britney Spears dogodila se nesvakidašnja nezgoda. Sve su naravno ulovile kamere obožavatelja pa je ova nezgoda postala hit na internetu.

Prošlotjedni nastup pop pjevačice Britney Spears pamtit će se još dugo zbog nesvakidašnje nezgode koja je postala prava internet senzacija. Naime,  tijekom svog nastupa u Las Vegasu pjevačica je ostala bez kose

Uslijed energične koreografije na pjesmu 'Piece of me' poznatoj pjevačici s glave su otpale platinaste ekstenzije. Malenoj nezgodi pjevačica nije posvetila previše pozornosti i kao prava profesionalka nastavila je sa svojim nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

Nezgoda s ekstenzijama nije prva nezgoda s kojom se pjevačica morala suočiti na pozornici. U prosincu 2013. godine, samo četiri dana nakon početka njene turneje, na bini joj je puknuo korzet i malo je nedostajalo da pred publikom ostane sasvim gola.

>>Slavna pjevačica oduševila imitacijom svoje najveće suparnice!

>>Bivšeg dečka Britney Spears u Afganistanu ubili talibani

Komentara 1

BA
baba44713
13:14 03.03.2015.

Senzacionalno! Šokantno! Osupnut sam i unezvjeren!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije