Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAO IM SRCA

Pop-zvijezda rodila sina i objavila presretni status na Instagramu!

Cheryl Cole
Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
1/3
26.03.2017.
u 11:38

- Iako još uvijek nema ime, već je ukrao naša srca. Presretni smo. Sretan Majčin dan svim majkama širom svijeta - napisala je Cheryl.

Britanska pop zvijezda i bivša sutkinja njihovog X-Factora Cheryl (33) rodila je sina. Pjevačica je na svom Instagram profilu napisala kako su Liam Payne (23) iz grupe One Direction i ona postali roditelji u srijedu, a objavila je i fotografiju na kojoj Liam drži bebu. Ponosna majka napisala je i kako je beba predivna, te da teži 3.43 kilograma.

- Iako još uvijek nema ime, već je ukrao naša srca. Presretni smo. Sretan Majčin dan svim majkama širom svijeta - napisala je Cheryl.

Liam je objavio istu fotografiju, ispod koje je napisao kako bliski prijatelji i obitelj znaju da je on čovjek koji teško ostaje bez riječi.

- Imam veliko strahopoštovanje prema njegovoj majci koja je bez problema prošla kroz trudnoću i porođaj. Ostvarila je moje snove - napisao je Liam.

Cheryl je primila puno čestitki kolegica i prijateljica. reality zvijezda Khloe Kardashian napisala je na Tweeteru: "Čestitam lutko! Bog blagoslovio tvoju obitelj i tebe. Ne mogu biti sretnija, ljubavi!"

Inače, iz Cheryl su već dva braka. S bivšim engelskim reprezentativcem Ashleyem Coleom bila je u braku od 2006. do 2010., a za Jeana-Bernarda Fernandeza-Versinija bila je udana od 2014. do 2016. godine.

>>Preljubnik Ashley Cole: Ne želim imati djecu sa Cheryl

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije