Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška bolest

Pop zvijezda potpuno se slomila pred kamerama: 'Ovo je moja druga prilika za život'

Avril Lavigne
Foto: Screenshot
1/5
30.06.2015.
u 16:05

Poznata kanadska pjevačica Avril Lavigne u emisiji 'Good Morning America' prvi puta je javno progovorila o Lajmskoj bolesti koja joj je život pretvorila u pakao

Popularna pjevačica Avril Lavigne gostovala je u emisiji 'Good morning America' gdje je po prvi puta pred kamerama progovorila o teškim trenucima koji su iza nje. 

-Bio je to najgori period u mom životu- shrvano je izustila na početku intervjua pjevačica koja se od kolovoza prošle godine bori s Lajmskom bolesti.

Zbog bolesti, koju inače prenose krpelji i komarci, Avril je bila prikovana za krevet čak pet mjeseci bez da je itko znao od čega zapravo boluje. Nakon što joj je dijagnosticiran težak oblik Lajmske bolesti pjevačica je započela s oporavkom.

-Na pola sam terapije, ali već mi je mnogo bolje, dosta napredujem. Zahvalna sam što znam da ću se potpuno oporaviti. Mislim da je ovo moja druga šansa za život, želim nastaviti raditi ono što volim, jako sam uzbuđena zbog toga- priznala je Avril.

Snagu da smogne prebroditi teške trenutke pjevačici je pružio suprug Chad Kroeger iz rock grupe Nickelback, ali i mnogobrojni fanovi kojima je 30-godišnja pjevačica neizmjerno zahvalna. 

Upravo zbog njih Avril je najavila i svoj skori povratak na scenu. Već 25. srpnja planira nastup na  Specijalnim Olimpijskim igrama u Los Angelesu gdje će izvesti svoj novi singl 'Fly'.

>>Avril Lavigne otkrila: Imam zdravstvenih problema, molite za mene

>>Slavnoj blizanki dijagnosticirana teška bolest

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:23 30.06.2015.

"Lajmska" bolest.....

SE
seldon
18:22 30.06.2015.

"želim da nastavim da radim ono što volim" pa što dadaćete toliko?

Avatar lasta mala
lasta mala
12:20 02.07.2015.

Od cijelog ćlanka ljudi primjete srpske izraze.Žena skoro umrla,oporavlja se a neke brinu srbi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije