Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert pod zvijezdama

Pop diva Joss Stone oduševila pulsku Arenu

Joss Stone u pulskoj Areni
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/8
01.08.2014.
u 23:43

U Pulu je stigla dan prije koncerta, a za nastup se zagrijala jam sessionom s tamburašima u Areni i oduševila se tamburaškim glazbenim stilom i umijećem.

Britanska kantautorica i dobitnica Grammyja Joss Stone oduševila je fanove u pulskoj Areni gdje je večeras održala koncert.

U Pulu je stigla dan prije koncerta, a za nastup se zagrijala jam sessionom s tamburašima u Areni i oduševila se tamburaškim glazbenim stilom i umijećem. Navečer se s bendom uputila ka poznatom pulskom restoranu Ribarska koliba na večeru. Uživali su u domaćim ribljim specijalitetima, pili pivo i liker teranin. Muški dio njene glazbene ekipe isprobao je i domaću šljivovicu. Joss sutra pjeva u Ljubljani.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

(Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)

>> Joss Stone: Osim što su me htjeli ubiti, bio je to sasvim lijep dan

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar think pink
think pink
07:33 02.08.2014.

"Britanska kantautorica i dobitnica Grammyja Joss Stone oduševila je fanove u pulskoj Areni gdje je večeras održala koncert." - i to je apsolutno sve što ova "novinarka" ima za reći o tom koncertu??? katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije