Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fanovi oduševljeni

Ponovno se okuplja ABBA i to nakon 30 godina

abba
Foto: Screenshot
1/2
27.10.2016.
u 09:30

Popularna grupa ostvarit će novo digitalno iskustvo, bend kaže da je to revolucionarni pothvat koji će obožavateljima prezentirati u 2018. godini

Prošlo je 30 godina otkako su članovi grupe Abba zadnji put zajedno javno nastupali i činilo se nemogućim da će to više ikada ponoviti, sve do jučer. Naime, objavljeno je da će ova megapopularna švedska grupa ostvariti "novo digitalno iskustvo" u 2018. godini, objavljeno  je u srijedu navečer.

Kreator showa "Američki idol" te menadžer grupe Spice Girls i Amy Winehouse Simon Fuller radit će na ovom projektu s članovima benda Agnethom Faltskog, Bjornom Ulvaeuom, Bennjem Anderssonom i Anni-Frid Lyngstad, a taj projekt opisuje se kao revolucionarni pothvat u kojem će se koristiti najnovija digitalna tehnologija koja će budućim generacijama omogućiti da čuju i dožive zvuk Abbe na način na koji je dosad bilo nezamislivo. 

Ideja o ovakvom okupljanju oduševila je i same članove benda, a Bennje Andersson kaže da su svi članovi oduševljeni što zahvaljujući modernoj tehnologiji mogu mladim naraštajima prenijeti esenciju svoje glazbe i ostaviti je zabilježenom zauvijek. 

– Naši fanovi diljem svijeta stalno nas pozivaju da se ponovno okupimo i nadamo se da će stvaranje nove Abbe za njih biti jednako uzbudljivo kao za mene! – rekla je Lyngstad.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:48 27.10.2016.

Legende!!!!!!! Obožavam ih!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije