Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedna tragedija

Polubrat pjevačice Jennifer Hudson izbo partnera svoje bivše žene

jennifer hudson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
20.08.2014.
u 15:59

Još jedna tragedija zadesila je obitelj Jennifer Hudson. Polubrat pjevačice, Stephen Simpson, izbo je u ponedjeljak muškarca koji je bio u vezi s njegovom bivšom suprugom...

Još jedna tragedija zadesila je obitelj Jennifer Hudson. Polubrat pjevačice, Stephen Simpson, izbo je u ponedjeljak muškarca koji je bio u vezi s njegovom bivšom suprugom. Optužen je da je nepoznatom muškarcu više puta izbo lice, prsa i ruke te je u pritvoru. Bit će optužen za provalu i pokušaj ubojstva. Polubrat slavne pjevačice i glumice već je bio uhićen, i to zbog obiteljskog nasilja.

Nedavno su ga priveli zbog napada na bivšu ženu. Prema riječima policije, ovog puta žena se spasila tako što se zaključala u kupaonicu i čekala pomoć. Njen ljubavnik će se oporaviti. Simpson se nakon svega sam prijavio policiji. Glumica je 2008. godine doživjela veliku tragediju kad je bivši muž njene sestre ubio njenu majku, brata i nećaka. Ustrijelio ih je u obiteljskom domu u Chicagu te je osuđen na doživotni zatvor.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Jennifer Hudson: Oprostila sam čovjeku koji mi je pobio obitelj

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zahira45
09:58 21.08.2014.

Ludilo i marak svud oko nje. Jadna žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije