Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je u zraku

Poljupci na sve strane: Severina uživala sa sinom i Igorom na Splitskom festivalu

Sevrina sa sinom i Igorom
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/14
06.07.2015.
u 00:09

Da ljubav pjevačice i njenog Igora cvjeta svakim danom sve više nije potrebno naslućivati.

Severina je treću večer 55. Splitskog festivala provela u VIP loži sa svojim najdražim muškarcima, sinom Aleksandrom i dečkom Igorom Kojićem.

Da ljubav pjevačice i njenog Igora cvjeta svakim danom sve više nije potrebno naslućivati.

Par je uživao na Splitskom festivalu što su zabilježili i objektivi fotografa.

Koliko su im dani ispunjeni radošću i smijehom Severina je pokazala i prije nekoliko dana objavivši fotografije na svom Instagram profilu.

Na fotografijama su njen sin Aleksandar, Igor i ona, a kroz nekoliko raznih poza u kojima su svi troje zauzeli "iste grimase" pjevačica je poručila: Živi svoj život svaki dan i Smij se svaki dan.

>>Aleksandar prihvatio Igora - Severina objavila slatku obiteljsku fotografiju

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:23 06.07.2015.

sto je u stvari poruka ovog clanka, u kojemu pjevacicu srpske novokomponirane narodne glazbe zelite napraviti popularnom i u Hrvatskoj? Rezultat je jasan, postize se da sve vise i vise ljudi izuzetno negativno komentiraju neshvatljivo svakodnevno pojavljivanje ove zene u vecernjaku, i prosjecna ocjena clanaka "1".

DU
Deleted user
07:44 06.07.2015.

Ja ne znam zašto bi običnog stanovnika Hrvatske zanimala što radi ta filmska zvijezda,ovaj večernji ne da postaj već je postao isto što i druge novine jednom riječju žutilo.

DM
dr_max
12:17 06.07.2015.

Ovo je odvratno, potpuno nezanimljiva, vec ofucana od stalnog "gazenja" nasih komsija i jos je promoviraju svaki da. Zamjenite ovo zutilo s nekom "dobrom vjesti" kako nam je od nedavno 117% bolje so ovom Vladom nego ikad prije :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije