Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU NI tražili DOKUMENTE

Policija vezala poznatog glazbenika jer su ga zamijenili za pljačkaša

Wyclef Jean
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
23.03.2017.
u 15:57

Dobitnik Grammyja, najpoznatiji po radu u grupi The Fugees, objavio je video u trajanju od 18 sekundi, u kojem govori što se dogodilo.

Glazbenik Wyclef Jean objavio je na svom profilu na Twitteru kako ga je policija prije dva dana zaustavila i vezala lisicama, jer ga je zamijenila za naoružanog pljačkaša.

Dobitnik Grammyja, najpoznatiji po radu u grupi The Fugees, objavio je video u trajanju od 18 sekundi, u kojem govori što se dogodilo.

– Evo me u Los Angelesu. Kolega T-Baby i ja vraćali smo se iz studija i, kao što vidite, policija me vezala. Upravo su mi skinuli moju haićansku bandana maramu. To je ono što se upravo događa s Wyclefom u Los Angelesu. Priveli su me ni zbog čega – rekao je reper.

Policija je kasnije objavila da je priveden 47-godišnji reper jer je njegov automobil odgovarao opisu automobila koji je korišten u pljački.

– Policija je ponovno napravila zamjenu identiteta. Crnac s bandanom opljačka benzinsku crpku dok sam u studiju, a oni privedu mene. Tretirali su me kao kriminalca dok nije došao drugi policajac i rekao da imaju pogrešnog čovjeka – napisao je Wyclef i dodao kako mu nisu dali ni da pokaže dokumente, nego su ga odmah vezali.

Wyclef Jean rođen je na Haitiju, a svjetsku slavu doživio je u grupi Fugees, sredinom 90-ih. Poznat je i po humanitarnom radu, ali i po tome što se 2010. pokušao kandidirati za predsjednika Haitija.

>>Hip-hop zvijezda Wyclef Jean neće moći postati predsjednik Haitija

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:47 24.03.2017.

nisu ga prepoznali .greška policije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije