Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt legende

Policija ponovo ispitivala smrt Kurta Cobaina

'Nirvana frontman Kurt Cobain at the 1993 MTV Video Music Awards ceremony Photo: Press Association/Pixsell'
20.03.2014.
u 20:18

Cobain je pronađen s prostrjelnom ranom na glavi. Njegova smrt proglašena je samoubojstvom.

Policija u Seattleu ponovo je ispitivala smrt Kurta Cobaina, vođe legendarnog grunge sastava Nirvana. Prošlog mjeseca razvijene su četiri role 35-milimetarskog filma snimljenog na mjestu gdje je pjevač 8. travnja 1994. pronađen mrtav, javlja Gawker.

Izvori iz policije otkrili su za Kiro 7 da je riječ o fotografijama daleko veće kvalitete nego što su bili Polaroidi koji su korišteni u prvotnoj istrazi prije 20 godina. No, nisu pronađeni novi dokazi koji bi opravdali otvaranje nove istrage.

Cobain je pronađen s prostrjelnom ranom na glavi. Njegova smrt proglašena je samoubojstvom. Prije smrti ubrizgao je i smrtonosnu dozu heroina, a na mjestu gdje je pronađeno njegovo tijelo bili su razbacani komadići oproštajnog pisma.

>>Gitarist Holea: Kurt Cobain prije smrti snimio je cijeli solo album

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije