Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno ubojstvo

Policija otkrila morbidne detalje zločina i jezive posljednje trenutke života pjevačice Lambade

Lambada
Foto: Facebook
1/3
20.01.2017.
u 17:19

Krvnicima prijeti i do 30 godina zatvora

Brazilska policija u četvrtak je u Rio de Janeiru uhitila trojuicu muškaraca u dobi do 23, 21 i 18 godina, osumnjičenih za brutalno ubojstvo pjevačice Loalwe Braz Viere, koja je svjetsku slavu stekla hitom 'Lambada'.

Načelnik policijske postaje za brazilske je medije potvrdio da su Wallace de Paula Vieira, Gabriel Ferreira dos Santos i Lucas Silva de Lima glazbenicu opljačkali i pretukli. Maksimalna kazna zatvora za ovaj zločin mogla bi biti 30 godina, piše Terra.

 

Istraga je dokazala kako je trojac u srijedu navečer provalio u glazbeničinu kuću. Kada im je pokušala pružiti otpor, muškarci su je izudarali tupim predmetima i izboli nožem sve dok se nije onesvijestila.

Njeno tijelo zatim je preneseno u automobil koji je preparkiran i zapaljen

U blizini zgarišta policija je pronašla drvene predmete kojom su razbojnici brutalno ispretukli pjevačicu, kao i nož. 

Kod 21-godišnjeg Gabriela Ferreire dos Santosa, koji je uhićen nedugo poslije, pronašli su Loalwin mobitel i bankovnu karticu.

23-godišnji Wallace de Paula Vieira policiji se čak javio kao svjedok brutalnog zločina. Dok im je davao izjavu, navodno se toliko zbunio da bi na kraju sve priznao.

>> Pjevačica hita 'Lambada' pronađena mrtva

Komentara 3

Avatar ciklama
ciklama
20:54 20.01.2017.

rip.

OB
ObrenM
21:27 20.01.2017.

"Cak 30 godina zatvora"Zakon slican nasemu.

MP
mparac3
19:33 20.01.2017.

RIP...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije