Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD STINGA DO HEIDI KLUM

Kada Elton radi rođendanski tulum onda je to događaj godine ali i parada kiča

Elton John party
Foto: Reuters
1/21
26.03.2017.
u 16:01

Sir Elton John se posebno zahvalio na čestitkama brojnim fanovima, a objavio je i fotografiju slavljeničke torte, koju je ugasio u društvu sinova Zacharyja i Elijaha.

Velikom zabavom na koju su došle mnoge poznate osobe sir Elton John sinoć je u Los Angelesu proslavio 70. rođendan.  Jedan od najvećih pop glazbenik svih vremena bio je nasmiješen u društvu supruga Davida Furnisha, a koliko ga je cijene među pjevačima i glumcima pokazala je i impresivna lista gostiju.

Između ostalih došli su: Stevie Wonder, Peter Fonda, Chris Cornell, Tom Ford i njegov suprug Richard Buckley, Neil Patrick Harris i suprug Richard Burtka, Heidi Klum, Katy Perry, Sharon Stone, Sting i supruga Trudie Styler, Ricky Martin i partner Jwan Yosef , Alessandra Ambrosio, te Caitlyn Jenner i Andreja Pejić, koje su cijelu večer provele zajedno, te tako ponovno pokazale da među njima ima nešto više od prijateljstva.

Glumac Rob Lowe vodio je program, a Lady Gaga otpjevala nekoliko pjesama. Svečanost je imala i humanitarni karakter, pa su svi gosti izdvojili sredstava za Fondaciju Eltona Johna za borbu protiv AIDS-a, te Hammer muzej u Los Angelesu.

Sir Elton John se posebno zahvalio na čestitkama brojnim fanovima, a objavio je i fotografiju slavljeničke torte, koju je ugasio u društvu sinova Zacharyja i Elijaha.

Na svom profilu rođendan mu je i čestitao suprug David, koji je napisao: "Dijeliti moj život s tobom najveći je dar".

 

Birthday bliss @davidfurnish #HappyBirthdayElton

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

>>Elton John: Supruga volim, ali ne više od sinova, oni su mi najveći uspjeh života

Komentara 3

KA
Karloho
19:49 26.03.2017.

Koje super društvo,tu se valjda krije budućnost svijetlog budućeg ...

LI
liliZG
12:36 27.03.2017.

slika broj tri mi je fascinantna, mislim da je osoba iza, iz muzeja voštanih figura.

LU
lukivoda
17:58 26.03.2017.

jel bil i kanditat za gradonačelnika Varaždina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije