Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošli u Wizardhood

Pogledajte svih 8 nastavaka Harry Pottera u samo 80 minuta

Harry Potter
Foto: Youtube Screenshot
1/10
30.11.2016.
u 12:30

Od "Harry Pottera i Kamena mudraca" do posljednjeg nastavka "Harry Potter i Darovi smrti: Drugi dio", za sve ljubitelje sage ovaj videozapis dobar je rezime svih avantura koje smo pratili kroz 10 godina filma

Dobrodošli u Wizardhood – montažu svih osam Harry Potter filmova u 80 minuta intrigantnog videa. Obožavatelj malog čarobnjaka Tim Stiefler iskoristio je čaroliju programa za editiranje te 20 sati popularne franšize sažeo u sat i dvadeset minuta dojmljivih scena.

Od "Harry Pottera i Kamena mudraca" do posljednjeg nastavka "Harry Potter i Darovi smrti: Drugi dio", za sve ljubitelje sage ovaj videozapis dobar je rezime avantura koje smo pratili kroz 10 godina filma. Prikazuje najvažnije dijelove priče, odnos glavnih likova Harryja, Hermione i Rona te, u konačnici, presudnu bitku s gospodarom tame – Lordom Voldemortom. 

Prisjetite se uspomena iz mnogih djetinjstva te priče koja je obilježila male i velike ekrane:

 

>> Vraća li se Harry Potter? Na Twitteru osvanuo misteriozan cvrkut J. K. Rowling

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije