Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moćan dvojac

Pogledajte kako su Rihanna i Eminem po prvi put izveli 'Monster' uživo

rihanna eminem
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
14.04.2014.
u 18:10

Iako ovo nije njihova prva glazbena suradnja, duetom "Monster" Rihanna i Eminem pomeli su glazbene ljestvice, a sinoć su po prvi put uživo izveli veliki hit

Iako ovo nije njihova prva glazbena suradnja, duetom "Monster" Rihanna i Eminem pomeli su glazbene ljestvice.

Pjesmu, koju su objavili još krajem prošle godine, po prvi su put izveli uživo sinoć na dodjeli MTV nagrada u Los Angelesu, a svi prisutni bili su potpuno oduševljeni.

Energičnom izvedbom najavili su mini turneju koju će održati ovog ljeta, kojom će nastupiti u Los Angelesu, New Jerseyu i Detroitu.

Rihanna se na pozornici pojavili u kratkoj haljini i bijeloj bejzbol jakni, presvukavši se iz provokativnog izdanja s crvenog tepiha gdje je došla odjevena u nešto poput spavaćice s dugim plaštem.

>>Nagrađena Mila Kunis skrivala trudnički trbuh, Zac Efron pokazao mišiće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije