Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA FACEBOOKU

Pogledajte kako je zadarski zbor pjesmom u tri ujutro 'probudio' zagrebački kolodvor

AKA Crescendo
Foto: Screenshot
22.02.2017.
u 18:04

Ovaj zbor sastavljen od studenata na svom Facebook profilu redovito oduševljava prijatelje a capella obradama poznatih pjesama, a posljednja koju su objavili pogledana je u tjedan dana 160 tisuća puta.

Zadarski a capella zbor AKA Crescendo šira javnost upoznala je prošle godine, kada su ušli u finale Supertlaneta. Ovaj zbor sastavljen od studenata na svom Facebook profilu redovito oduševljava prijatelje a capella obradama poznatih pjesama, a posljednja koju su objavili pogledana je u tjedan dana 160 tisuća puta.

Kako su kazali dečki i cure iz zbora, bilo im je dosadno, pa su u tri ujutro na zagrebačkom kolodvoru, prije puta za Veneciju, zapjevali "Cheap Thrills" Sie i Sean Paula. Uslijedili su brojne pohvale, a mnogi su ih pitali kada će održati neki koncert.

- Možete nas često vidjeti u zadru - napisali su članovi AKA Crescenda, no sudeći po komentarima na njihovoj stranici, vrlo lako bi mogli održati i neki koncert u Zagrebu.

>>A.K.A. Crescendo peti su polufinalisti Supertalenta: Kao da ih je Hollywood složio

Ključne riječi

Komentara 2

SM
sandra.markovic.94695
21:05 22.02.2017.

Super

TR
trevis
17:27 23.02.2017.

divno......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije