Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovito

Pogledajte kako je Tom Cruise napravio parodiju od svojih uloga

Tom Cruise
Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL
1/5
21.10.2016.
u 15:25

Gostujući kod komičara Jamesa Cordena, glumac je pristao napraviti malu parodiju od svojih najboljih uloga

Komičar James Corden u svom showu "The Late Late Show With James Corden" ugostio je glumca Toma Cruisea i zamolio ga da se kroz jedan duhovit pristup prisjete svih njegovih značajnijih uloga. 

Zajedno su napravili malu parodiju na Tomove uloge od legendarnog "Top Guna", "Jerryja Maguirea", "Intervjua s vampirom", Nemoguće misije" do "Malo dobrih ljudi" i brojne druge. Kroz devet minuta, koliko traje ovaj zabavni skeč, zajedno su izgovorili neke od najzanimljivijih dijaloga i citata iz spomenutih filmova i publiku nasmijali do suza. Kako je izgledao ovaj duhoviti Tomov prikaz njegovih uloga, pogledajte u videu. 

Ključne riječi

Komentara 2

BU
bubabi
16:14 21.10.2016.

legenda

TE
TechnoCroat
19:16 21.10.2016.

Super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije