Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevsko krštenje

Britanska princeza Charlotte krštena u istoj crkvi kao i pokojna Lady Di

Krštenje princeze Charlotte
Foto: Press Association/Pixsell
1/13
05.07.2015.
u 20:26

Krštenje su pozdravili brojni obožavatelji kraljevske obitelji, a šuškalo se o tome kako među petero krsnih kumova nema ni princa Harryja ni Pippe Middleton, tete male kraljevske bebe.

Britanska princeza Charlotte Elizabeth Diana krštena je u nedjelju u crkvi sv. Marije Magdalene na imanju Sandringham.

Krštenje su pozdravili brojni obožavatelji kraljevske obitelji, a šuškalo se o tome kako među petero krsnih kumova nema ni princa Harryja ni Pippe Middleton, tete male kraljevske bebe.

Sretna obitelj Vojvode od Cambridgea na krštenju je prvi put slikana zajedno od rođenja male princeze, a simpatije svih osvojio je princ George koji se navirivao u starinska kolica te princezina majka Kate u bijeloj haljini Alexandera McQueena.

Dvomjesečna Charlotte, rođena 2, svibnja, odjevena je bila u istu haljinu koju je nosio i njezin brat George na svom krštenju.

Do crkve u kojoj je krštena i pokojna princeza Diana, malenu je majka dovezla u kolicima, a radoznali princ George držao je tatu, vojvodu od Cambridgea, za ruku.

Poznavatelji su odmah zamijetili kako je odjeven gotovo identično kao i princ William na krštenju svog mlađeg brata princa Harryja.

>>Kate i William ovim potezom sve iznenadili!

Komentara 1

PA
pankogulo
08:14 06.07.2015.

morti će baka nju kao što je i nevjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije