Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fitting kod oscara

Pogledajte kako je izgledala proba vjenčanice u kojoj je Amal rekla da Clooneyu

Amal Alamuddin
Foto: Annie Leibovitz za Vogue/Reuters Screenshot
1/15
01.10.2014.
u 08:58

Vjenčanje je održano 27. rujna u Veneciji, a Amal je blistala u haljini boje slonovače na koju je bilo aplicirano 12 metara Chantilly čipke.

Magazin Vogue, čije će se američko izdanje pojaviti danas na kioscima, dobio je ekskluzivni pristup probi vjenčanice koju je odvjetnica Amal Alamuddin odjenula za vjenčanje s holivudskim glumcem Georgeom Clooneyjem.

– George i ja željeli smo romantično i elegantno vjenčanje, i ne mogu zamisliti nikoga osim Oscara de la Rente koji bi tu atmosferu i osjećaj mogao pretočiti u haljinu, kazala je odvjetnica za Vogue. Proba vjenčanice održana je u New Yorku tijekom kolovoza, a mladenki su tada podršku dale majka i sestra.

Vjenčanje je održano 27. rujna u Veneciji, a Amal je blistala u haljini boje slonovače na koju je bilo aplicirano 12 metara Chantilly čipke.

Ekskluzivne fotografije s vjenčanja bit će objavljene u magazinu People koji izlazi 3. listopada.

>>Prekrasna Amal u bijelom odijelu i službeno postala Clooneyjeva supruga

>>Evo što se događalo iza zavjesa raskošnog vjenčanja Georgea Clooneyja

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
12:33 01.10.2014.

teška košćoba ..

Avatar Idler 3
Idler 3
19:15 01.10.2014.

A zakaj je on na svim fotkama nekak zgrbljen, djeluje kak prek one stvari, čudan govor tijela!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije