Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bye, bye...

Pogledajte kako izgleda kada Ashton Kutcher prekida vezu

Ashton Kutcher
Foto: PR
1/9
28.01.2015.
u 10:38

Bio sam oduševljen kad sam vidio ovaj zabavan koncept sa scenom prekida, to je nešto s čim se svatko može poistovjetiti.

Poznati američki glumac Ashton Kutcher prekinuo je vezu!

Njegov ljubavni krah s ostacima hrane tema je nove kampanje u kojoj na lako pamtljiv i zabavan način Orbit podučava o važnosti pravilne njege usne šupljine.

U reklami koja u Hrvatskoj počinje s emitiranjem 1. veljače Ashton, novo zaštitno lice brenda Orbit, "prekida" s ostacima ukusne pizze u ustima.

Foto: PR

Imitirajući prekid ljubavnog odnosa, Ashton u reklami "prekida" s animiranim likom pizze koja je samouvjerena i neodoljiva te predstavlja namirnicu koju Ashton voli, ali i namirnicu koja se predugo zadržava na zubima što ugrožava njegovo samopouzdanje i može se loše odraziti na zdravlje njegovih zuba. Tek u trenutku kad se Ashton posluži paketićem Orbit guma za žvakanje bez šećera, njegova borba završava i može se pozdraviti s pizzom te vratiti samopouzdanje.

Komentirajući svoju ulogu u reklami, Ashton je naglasio:

– Veliki sam obožavatelj brenda Orbit koji povezujem s uspomenama iz djetinjstva. Bio sam oduševljen kad sam vidio ovaj zabavan koncept sa scenom prekida, to je nešto s čim se svatko može poistovjetiti.

– Reklama ima i odličnu poruku. Ne možemo oprati zube nakon svakog obroka ili zalogaja, ali gumu za žvakanje možemo uzeti kako bismo se riješili ostataka hrane koji se predugo zadržavaju. Samo moramo paziti da se radi o gumi za žvakanje bez šećera – dodao je Kutcher.

Korištenje guma za žvakanje bez šećera važno je u uključiti u svakodnevnu rutinu njege zuba. Žvakanjem povećavamo izlučivanje sline koja ispire čestice hrane, pomaže u neutraliziranju opasnih kiselina na plaku i tako pomaže održati zube čistima i zdravima.

U Wrigleyju su oduševljeni suradnjom: – Tko može bolje od Ashtona Kutchera, sa svjetski poznatim osmijehom, predstaviti novu kampanju za Orbit? Žvakanje gume za žvakanje bez šećera lako je i ugodno, a pomaže očistiti vaše zube nakon konzumiranja hrane i pića kad ste u pokretu, gdje god da se nalazite – a i izvrsnog je okusa.

Foto: PR

Nova reklama predstavlja nastavak kampanje za njegu usne šupljine brenda Orbit, u kojoj je prethodno glumio Antonio Banderas koji se "rješavao" zaigranih likova hrane.

Reklama će se u Hrvatskoj prikazivati tijekom cijele godine.

>>Teška tragedija Ashtona Kutchera: Serijski ubojica nasmrt izbo njegovu djevojku prije 13 godina

>>Ashton i Mila konačno pokazali obiteljske fotke sa svojom mezimicom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije