Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Poginuo član ekipe na setu serije 'Falling Skies'

falling skies
Foto: Screenshot
1/2
17.09.2014.
u 16:59

Na setu serije 'Falling Skies' dogodila se tragedija. Prema pisanju Vancouver Suna, poginuo je jedan od zaštitara koji je čuvao set i glumce...

Na setu serije ''Falling Skies'' dogodila se tragedija. Prema pisanju Vancouver Suna, poginuo je jedan od zaštitara koji je čuvao set i glumce.

Snimanje serije trenutačno se održava u Vancouveru, a nesrećom su šokirani svi. Muškarac je stao u podnožje uzvisine na kojoj su bili parkirani kamioni u kojima je bila oprema za snimanje.

Jedan od kamiona strelovitom se brzinom sjurio prema zaštitaru, nabio ga na drvo te ubio na licu mjesta. Zbog nesreće je snimanje serije zaustavljeno, a glumci i ostatak ekipe u šoku su.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije