Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvao prometnu nesreću

Podnesena kaznena prijava protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića

emir hadžihafizbegović
Foto: Ivica Galović/ PIXSELL
1/6
29.10.2014.
u 21:34

Na optužnicu se dugo čekalo, objašnjavaju iz policije zbog složenosti slučaja....

Policijska uprava Sisačko-moslavačka podnijela je kaznenu prijavu protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Na optužnicu se dugo čekalo, objašnjavaju iz policije zbog složenosti slučaja. Da podsjetimo, poznati glumac sudjelovao je u prometnoj nesreću na autocesti A3 kod Novske, u kojoj je smrtno stradala 63-godišnja Anica Kuduz. Nakon operacije i liječenja u bolnicama Nova Gradiška i Slavonski  Brod, poznati se glumac sada nalazi na kućnoj njezi u Zagrebu.

Kako  javljaju bosansko-hercegovački mediji, njegovo je zdravstveno stanje sve bolje pa ima namjeru uskoro posjetiti i obitelj nastradale Anice Kuduz, nakon čega će otputovati u BiH. Izrazio je uvjerenje da će se  uskoro moći vratiti radnim aktivnostima.

>>Čeka se kaznena prijava protiv Hadžihafizbegovića

>>Emir Hadžihafizbegović pušten iz bolnice na kućnu njegu

Komentara 7

Avatar MarkoHR
MarkoHR
22:38 29.10.2014.

Čestitke VIPNET-u kao i svim tvorcima antireklama kojima nas stalno zasipaju!

Avatar antuntun55
antuntun55
21:57 29.10.2014.

...treba ga ukloniti iz hrvatskog medijskog prostora i njega i one njegove priglupe reklame u kojima vrijeđa hrvatskog čovjeka..pogotovo kad se prisjetimo njegovih muđahedinskih tirada

SO
soko1
22:12 02.11.2014.

Nedaj Bože da je neki svećenik to počinio već bi bio osuđen i raspet od svih medija a pošto turčin može kako hoće u HR bit će sigurno uvjetno kažnjen jer unapređuje Hrvatsku kulturu na temelju čega je i došaoo do HR državljanstva.Sjetite se samo njegovih antihrvatskih izjava u Bih medijima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije