Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Comedy Magic Show

Počelo završno odbrojavanje za najveći mađioničarski spektakl regije

Comedy Magic Show
Foto: PR FOTO
1/4
29.11.2015.
u 07:30

Luka Vidović u proteklih 16 godina izrastao je u vrhunskog iluzionista, pa je njegova autorska predstava “Comedy Magic Show” ulaznica u svijet mađioničarske elite

Ostalo je još jako malo do velikog mađioničarskog spektakla Luke Vidovića, koji bi u ponedjeljak, 30. studenoga u 20 sati, na sceni kazališta Kerempuh trebao dokazati zašto ga smatraju jednim od najboljih mađioničara regije. Ova mađioničarska predstava svojevrsni je nastavak velikog kazališnog hita Magic Act Show u kojoj je Luka Vidović uz Tarika Filipovića i Renea Bitorajca imao zapaženu ulogu te se već tada predstavio kao odličan glumac koji se dobro snalazi na daskama koje život znače. A kako se snalazi u ulozi moderatora, stand-up komičara i iluzionista u jednom, imat će priliku pokazati mnogobrojnoj publici kojoj će Comedy Magic Show biti bijeg od stvarnosti i prilika da dožive novo nezaboravno iskustvo.

O tome kakvo će iskustvo doživjeti, ovisit će i činjenica hoće li možda baš njih Luka Vidović pozvati da mu se priključe na sceni te sudjeluju u otkrivanju tajni iluzije ili da budu protagonisti novih trikova ovog mađioničara. Interakcija s publikom element je koji će sigurno donijeti novu razinu doživljaja, ali i motivirati sve prisutne da se potrude biti dio velikog spektakla o kojem će se još dugo pričati i koji će predstaviti Luku Vidovića u sasvim drugom svjetlu.

Luka Vidović predstavit će mnogo novih još neviđenih trikova, svojim iluzionističkim detaljima atmosferu će držati na vrhuncu, a publiku doslovno prikovati za njihove stolce, pružajući im umjetnički doživljaj koji do sada nisu imali prilike vidjeti. Uz sve to, publiku očekuje i mnogo smijeha jer kombinacija mađioničarstva i humora trebala bi ljudima predstaviti svu raskoš Vidovićeva talenta. Stoga je ova predstava najbolja pozivnica svima koji vole iluziju, koji se žele odmaknuti od tmurne svakodnevice, da dođu u Kerempuh, nasmiju se, možda saznaju neke od tajni iluzije i uživaju u nesvakidašnjem umjetničkom performansu najboljeg hrvatskog mađioničara.

Ulaznice i sve informacije o ovom mađioničarskom spektaklu potražite na www.eventim.hr.

>>Uz suze i neposluh Tamare Loos Luka Vidović priprema predstavu života

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije