Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna i zaljubljena

Pjevačica ovom fotkom začepila usta svima o rastavi!

beyonce
Foto: Instagram
1/3
12.10.2015.
u 14:03

Beyonce je objavila romantičnu fotografiju s Jay Z-jem i tako pokazala da se i dalje vole

Iako neprestano kruže glasine kako će se pjevačica Beyonce rastati od repera Jay Z-ja, ona to demantira na najbolji mogući način.

Pjevačica je objavila romantičnu fotografiju sa svojim suprugom kojom je pokazala da se itekako vole.

Čini se da se pjevačica i reper odmaraju u Brazilu, a objavili su fotografije s jahte na kojoj često borave.

>> Evo kako Beyonce demantira trudnoću!

Ključne riječi

Komentara 4

MR
MRUDante
14:42 12.10.2015.

obzirom da večernji briše komentare koji im nisu po volji, na ovakve prevažne i superinteligentne vijesti, mogu reći samo - večernjakovi urednici i novinari su najbolji i najpametniji u svemiru!!

DA
dangebandi
22:41 12.10.2015.

Da, i ja sam to skužio. Uraaaaaa za admina!!! Ja jedan dan pišem, pa 2 dana mi zabranjeno :) a pišem samo"lijepo" o hdzu, istinu naravno i odma mi oduzmu olovku. Em brišu em vole hdz ovi administratori. A da, mentalitet je to takav, ukrast je ukrast, nekom lovu, a nekom mogućnost tipkanja.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:50 12.10.2015.

Pa ak je "reper", onda je ona Bijonsi, a on Dzej-Zi. Bar u necemu budite doslijedni. S druge strane, zasto je ovaj clanak na naslovnici Zagrebackih novina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije