Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje od nastupa

Pjevač Mejaša kolabirao, izmorile ga česte gaže i putovanja

mejaši
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
16.09.2014.
u 08:02

- Uhvatila ga je viroza. Ima visoku temperaturu i nije se osjećao dobro, ali neće imati vremena za odmaranje jer već sutra ima novi koncert, rekla je menadžerica Mejaša

Edu Drakulića (23), pjevača tamburaškog benda Mejaši iz Varaždina, iscrpila su putovanja i tri do četiri gaže na tjedan, a liječnici su mu preporučili i operaciju glasnica, piša 24 sata.

- Uhvatila ga je viroza. Ima visoku temperaturu i nije se osjećao dobro, ali neće imati vremena za odmaranje jer već sutra ima novi koncert, a poslije toga pjeva u Slavoniji i Sloveniji, rekla je menadžerica Mejaša i dodala da će operacijski zahvat pričekati do poslije Nove godine.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: Petar Glebov/Pixsell

>>Imamo ukupno 40-ak pari starki, a volimo ih tek kada su poderane

Komentara 1

DO
downunder
09:14 16.09.2014.

Bar ima Dormeo da se odmori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije