Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesna

Pijana Camilla Parker-Bowles zaprijetila Kate Middleton: Uništit ću te!

kate middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
24.01.2014.
u 15:07

Kate Middleton miljenica je britanske javnosti, modna ikona i humanitarka. Prekrasna supruga princa Williama odnedavno je i majka, a nacija je obožava.

Kate Middleton miljenica je britanske javnosti, modna ikona i humanitarka. Prekrasna supruga princa Williama odnedavno je i majka, a nacija je obožava. Sušta je suprotnost drugoj Charlesovoj supruzi Camilli Parker-Bowles pa ne čudi da su se dame s dvora žestoko posvadile. Showbiz Spy piše da su Camilla i Kate imale okršaj, nakon čega je Camilla pijana izjurila vani.

– Camilla je bila bijesna. Izjurila je iz palače vrišteći na svog supruga Charlesa i prijeteći da će uništiti i njega i njegovu obitelj – rekao je izvor. Kate je navodno pokrenula temu svađe Camille i princa Charlesa, nakon što ga je ona napustila i otišla na krstarenje. Camilla se naljutila najviše na predbacivanje o mogućem razvodu nje i princa Charlesa. Kate je komentirala da bi taj razvod mogao koštati čak 350 milijuna dolara.

>>'Bili su potpuno zaljubljeni, znao sam da će ostati zajedno'

Komentara 2

DU
Deleted user
17:15 24.01.2014.

Mala ih polako iznutra rastura. Polako, ali sigurno. Da nema irskih ili skotskih gena? Ha, ha, ha, ha.

EV
evropljanin
13:19 26.01.2014.

stvarno vecih gluposti nemozete izjaviti. jadni.vl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije