Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila zanimanje

Petra Sanader napisala je scenarij, no nije prošao dalje u natjecanje

petra sanader (1)
Foto: Screenshot: Youtube
1/5
25.04.2015.
u 19:20

Kako nije bila zadovoljna odlascima na audicije i čekanjem da nađe neki posao, Petra je napisala scenarij i poslala ga na natjecanje "Fresh Voices"

Petra Sanader, kćerka bivšeg premijera Ive Sanadera, ima svoju stranicu na kojoj piše impresije i dijeli s obožavateljima slijed svoje karijere, pišu 24sata.

Kako nije bila zadovoljna odlascima na audicije i čekanjem da nađe neki posao, Petra je napisala scenarij i poslala ga na natjecanje "Fresh Voices".

Nagrada je bila tri tisuće dolara, no Petra ih nije dobila. Ipak, u konkurenciji s 1500 ljudi, Petra je ušla u četvrtfinale i ušla u najboljih tristo. Dalje nije išla.

Cijeli članak pročitajte na 24sata.hr.

>>Petra Sanader ima novi posao: Postala je scenaristica

>>Nova karijera: Petra Sanader 'bacila se' u manekenske vode

Komentara 14

Avatar nijeminišta
nijeminišta
19:47 25.04.2015.

zaista fascinantan uspjeh!!! skoro kao da je dobila oskara!!! prvo je propala kao "glumica"... pa sada kao "scenaristica"... pa će se sada igrati nečeg drugog... samo da se sjeti nečeg glamuroznog i ne baš teškog... ali ne treba žaliti zaa onom sićom od 3000$... ostavio je njoj ćaća milijune $ opljačkanih od voljene domovine... pa se ima za besposličarenje po americi... i glumatanje "poslovne žene"...

AN
anticenzura
19:56 25.04.2015.

Neka napise scenario o tati ratnom profiteru i veleizdajniku nacije, uspjeh joj je zagarantiran. Istinite price najbolje prolaze kod publike.

DU
Deleted user
20:35 25.04.2015.

Bitno da je kod nas doma prosao njihov scenarij.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije