Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALMODOVAROVA MUZA

Penelope Cruz u serijalu o ubojstvu Giannija Versacea

Peneope cruz
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
21.03.2017.
u 17:34

U serijalu "Versace: Američka kriminalistička priča", strastvenoj će brineti, 2009. nagrađenoj Oscarom za film "Vicky Cristina Barcelona" partner biti venezuelski seks-simbol Edgar Ramirez

Španjolska glumica Penelope Cruz utjelovit će Donatellu Versace, sestru Giannija Versacea u tv-serijalu o ubojstvu slavnoga talijanskog modnog kreatora, izvijestila je produkcijska kuća FOX.

U serijalu "Versace: Američka kriminalistička priča", strastvenoj će brineti, 2009. nagrađenoj Oscarom za film "Vicky Cristina Barcelona" partner biti venezuelski seks-simbol Edgar Ramirez.

On će utjeloviti utemeljitelja modnog carstva Versace, ubijenog usred dana na stepenicama njegove raskošne vile u Miami Beachu u srpnju 1997. u dobi od 50 godina. Ubojicu modnog kreatora glumit će zvijezda serije "Glee" Darren Criss.

Ovo je prva veća uloga četrdesetdvogodišnje španjolske glumice, muze redatelja Pedra Almodovara.

Serijal "Versace: Američka kriminalistička priča", nastao je kao adaptacija knjige novinarke Vanity Faira, Maureen Orth, a snimanje će početi u travnju.

Riječ je o trećoj sezoni "Američke kriminalističke priče". FOX-ova hit serija iz prošle godine. "Američka kriminalistička priča: Narod protiv O.J. Simpsona“, pomela je konkurenciju osvojivši pet nagrada Emmy, uključujući i nagrade za najbolje glumce.

Producenti su najavili snimanje četvrte sezone serijala koji će se fokusirati na aferu američkog predsjednika Billa Clintona s Monicom Lewinsky.

>>Penelope Cruz: Glamur ponekad zna biti jako površan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije