Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena

Peggy iz kultne serije 'Bračne vode' u memoarima otkrila svoje mračne tajne

Katey Sagal
Foto: Pixsell, RTL, YouTube Screenshot
1/5
22.03.2017.
u 13:13

Glumica Katey Saqal 15 godina bila je ovisna o kokainu, alkoholu i tabletama za mršavljenje, a kaže da je tome krivo odrastanje u istoj ulici kao i Judy Garland

Gledali smo je u humorističnoj seriji "Osam jednostavnih pravila" i u "Sinovima anarhije", ali glumicu Katey Saqal svi ćemo zasigurno najviše pamtiti po ulozi Peggy u kultnoj humorističnoj seriji "Bračne vode".

Katey je nedavno objavila memoare i svoje obožavatelje upoznala s dugo čuvanom tajnom i problemom. U knjizi otvoreno piše o tome kako je 15 godina bila ovisna kokainu i alkoholu, a uzimala je i tablete za mršavljenje i postala ovisna i o njima.

Odrastanje u Los Angelesu, u ulici u kojoj je živjela i Judy Garland, kaže Katey, velikim dijelom je krivo što je postala ovisnica.

– Kao 12-godišnjakinja sprijateljila sam se s Lornom Luft, kćeri Judy Garland. Lornina mama pokraj kreveta uvijek je imala hrpu tableta i baš poput moje mame spavala je do podneva. Tada sam mislila kako svaka mama uzima tablete i spava do podne – napisala je u memoarima.

Upravo joj je uloga ovisnice u seriji "Sinovi anarhije" donijela jedini Zlatni globus u karijeri.

>>Kako se sjajno Sofia Vergara prerušila u Peggy iz "Bračnih voda"

>>Svaka dobra komedija ima dva sastojka: istinu i bol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije