Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon opake bolesti

Hrvatski maneken Patrik Stanić u Njemačkoj preminuo u 24. godini života

patrik stanić
Foto: Facebook
23.04.2015.
u 10:35

Nakon teške bolesti u Frankfurtu je ovih dana preminuo hrvatski model, dvedesetčetverogodišnji Patrik Stanić

Nakon duge borbe s opakom bolesti preminuo je hrvatski maneken Patrik Stanić. Pokopan je na frankfurtskom groblju. Preminuo je u 24. godini života. Stanić je bio zgodan i uspješan hrvatski maneken kojem su predviđali sjajnu karijeru. Vijest o njegovoj smrti objavljena je i na njegovu Facebooku. – Dragi prijatelji, u ime obitelji Stanić zahvaljujemo vam na vašoj sućuti. Naš voljeni Patrik  preminuo je 13. travnja 2015 u 12.30.

Za njim tuguje manekenski svijet u Njemačkoj te prijatelji i rodbina te djevojka Isabell. Prošlog ljeta na hrvatskoj obali je ljetovao s djevojkom i prijateljima. Borbu s tumorom često je opisivao na svom Facebook profilu.

– Kako da vam ovo kažem. Proteklih nekoliko tjedana bili su najgori u mom životu. Ovo se nikad ne može zaboraviti, no kad je rezultat dobar, onda napokon mogu reći: Hvala mojoj obitelji koja me nije napustila unatoč mom teškom ponašanju, koja je ostala uz mene. Volim vas. Zajedno do kraja – napisao je Patrik krajem prošle godine.

>>U moru pronađeno beživotno tijelo glazbene zvijezde 80-ih

>>Preminuo Percy Sledge – jedan od velikana soula

Komentara 11

AT
Atanazije
10:52 23.04.2015.

Žao mi je dečka i njegovih najbližih, ali bi bilo lijepo da je tekst na hrvatskom jeziku. Primjerice: "tek je počeo da živi..." = tek je počeo živjeti; "koji je sahranjen" = koji je pokopan... itd.

DU
Deleted user
10:59 23.04.2015.

Zoran Paškov (?!) piše: "tek je počeo da živi".... - molim lijepo, naučiti hrvatski jezik i pismo ! A ove dvije, tri rečenice su ionako presmiješne (za vijest koja je pretužna!), ne bi pomogao ni točan pravopis...

Avatar dmitarX
dmitarX
11:20 23.04.2015.

Počivao u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije