Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog sinova

Pamela Anderson sada žali što se skinula za Playboy

pamela anderson
Foto: Fredrik von Erichsen/DPA/Pixsell
1/4
17.04.2014.
u 21:17

Pamela Anderson, koja se proslavila svojim nagim fotografijama u Playboyu, sada kaže kako žali zbog njih

Pamela Anderson, koja se proslavila svojim nagim fotografijama u Playboyu, sada kaže kako žali zbog njih. Poznata "zečica" kaže kako su njene sinove maltretirali zbog njene slave.

- Kada su moji sinovi postali tinejdžeri bilo im je teško. Nekoliko puta su se potukli, a i zadirkivalo ih. Žalim za svim što sam napravila, a zbog čega im je bilo neugodno ili su patili. No, naš život je naš život, volimo se, bliski smo, zajedno smo to preživjeli - kaže 46-godišnja Pamela koja je u braku s Tommy Leejem dobila dva sina, danas 17-godišnjeg Dylana i 16-godišnjeg Brandona.

- To nas je zbližilo i učinilo otpornijima kao obitelj - dodaje.

>>Pamela Anderson bojala se da će joj kratka kosa uništiti seksualni život

Komentara 2

MA
matador007
07:25 18.04.2014.

Ona,eto sada, žali!?Svaki dan se šokiram kako glupe te zvijezde zapravo jesu,ne znam da li namjerno to rade ili zaista nemaju mozga. Prvo se turbo obogatila na svemu što uključuje golotinju,a sada bi u opatice,jer ima djecu.Može li gluplje?Kako nijee naučila da je šutnja zlato!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:57 18.04.2014.

mi ne žalimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije