Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad više

Ova slavna glumica velika je protivnica botoksa!

pamela anderson
Foto: Gabriele Maricchiolo/KIKA/PIXSELL
1/4
29.08.2015.
u 00:01

Razlog zbog kojeg se više ne želi podvrgavati kirurškim intervencijama jest u tome što više nije mogla prepoznati sebe

Glumica Pamela Anderson proslavila se po svojim silikonima u grudima, no botoksu nije nimalo sklona. Kaže kako samu sebe nije mogla prepoznati nakon što je koristila spomenuti botoks.

Razlog zbog kojeg se više ne želi podvrgavati kirurškim intervencijama jest u tome što više nije mogla prepoznati sebe. - Ja sam posljednja osoba koja bi uradila botoks, ali ipak sam pristala. Međutim, sama sebe na kraju nisam mogla prepoznati. Nisam ja za kirurške intervencije - priznala je Pamela.

Dodala je i kako smatra da je važno imati zdrave stavove o životu, koji joj pomažu da se osjeća mlađom. Dodala je i da joj je potpuno u redu raditi male korekcije u vidu kozmetičkih tretmana, no bez pretjerivanja.

>>Sjećate li se serije "Baywatch" – Evo što danas rade Mitch, C.J., Leni...

>>Pamela Anderson razvodi se drugi put od Ricka Salomona

Komentara 6

10
100putapitas
12:02 29.08.2015.

Ima dobrog zubara

SA
samoborka
18:14 29.08.2015.

Pamela koja je nekada bila sinonim za plasticnost je danas kraljica prirodnosti u odnosu na stupanj plastificiranosti danasnjih medijskih djelatnica. I sto se mene tice, bas dobro izgleda.

KO
kozaribok1
08:00 29.08.2015.

jedini film koji od nje vrijedi je potnic na brodu sa tomy lee-em

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije