Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pragu pedesete

Bila je seks bomba 'Spasilačke službe': Evo kako danas izgleda

Pamela Anderson
Foto: Winston Burris/WENN.com
1/4
12.11.2016.
u 12:49

Iako su američki mediji prethodnih dana pisali o tome kako se Pameli vidi trbuščić, te su nagađali da je možda čak i trudna, po nama Pamela još uvijek izgleda bolje od većine svojih mlađih kolegica.

Iako će iduće godine napuniti pedesetu, Pamela Anderson još uvijek izgleda fenomenalno. Fotoreporteri su je snimili prilikom odlaska na večeru u jedan restpran u Hollywoodu.

Iako su američki mediji prethodnih dana pisali o tome kako se Pameli vidi trbuščić, te su nagađali da je možda čak i trudna, po nama Pamela još uvijek izgleda bolje od većine svojih mlađih kolegica.

Ponovno u "Spasilačkoj službi"

Inače, Pamela trenutno nije u vezi, a iza nje su dva braka - s bubnjarem Tommyjem Leejem (54) ima sinove Brandona (20) i Dlyana (18), a od producenta Ricka Salomona razvela se lani. Najpoznatija je Playboyeva zečica, a za njih se skidala čak 16 puta, posljednji put u rujnu ove godine.

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Spasilačka služba" će iduće godine kao gošća igrati i u filmskoj verziji ove popularne serije.

>>Evo što će Pamela Anderson raditi u francuskom parlamentu

Komentara 3

DU
Deleted user
13:08 12.11.2016.

Izgleda lijepo kao i sva druga kvalitetna plastična ambalaža. Njeno tijelo će nadživjeti sve spomenike kulture.

DU
Deleted user
13:19 12.11.2016.

zajasio bi zbog imena ali ovako nista to vise nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije