Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životna bitka

Ovom fotografijom bivša zvijezda Beverly Hillsa rasplakala obožavatelje

Shannen Doherty
24.10.2016.
u 10:52

Glumica na Instagramu dokumentira svoju borbu s rakom dojke i objavljuje fotografije i cijeli postupak liječenja kroz koji prolazi

Glumica Shannen Doherty na svom Instagram-profilu odlučila je dokumentirati svoju borbu s rakom dojke kako bi podigla svijest o ovoj opakoj bolesti. Fotografija koju je objavila nakon kemoterapije rasplakala je njezine obožavatelje. Ispod fotografije na kojoj leži u bolničkoj postelji zvijezda nekada popularne serije "Beverly Hills" napisala je:

– Dan nakon kemoterapije nije uvijek dobar. Katkada nisi u stanju plesati, ne možeš jesti, a pokatkad ne možeš ni razmišljati o idućem danu. Imaš dojam da jednostavno nećeš uspjeti. To prolazi. Katkada se sve nastavi već sljedeći dan, pokatkad se to dogodi dva dana poslije, a nekad je potrebno šest dana, ali uvijek prođe i onda se možete kretati. Možete se nadati. Svi vi koji bolujete od raka i svi koji patite – budite hrabri. Budite jaki! Budite pozitivni! – poručila je glumica.

U njezinoj borbi najveća podrška joj je obitelj, ali i brojni poznati prijatelji poput glumice Sarah Michelle Gellar i komičarke i glumice Chelsea Handler. 

– S Chelsea sam se godinama susretala na raznim događanjima i razmijenile smo brojeve telefona, ali sve dosad nismo se intenzivnije družile, a sada svaki slobodan trenutak provodi sa mnom. Neki ljudi u vaš život dođu baš kad ih trebate – kaže Shannen za Handler. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

JA
jasnaherc777
12:48 24.10.2016.

Ne samo njoj več svim bolesnima želim brzi oporavak uz Božiju pomoč da budu jaki , hrabri žive u nadi ali i u jakoj vjeri u Boga pomoč im dolazi vjerujte mi.

KI
killthesnake
01:13 25.10.2016.

Bog i kemoterapija joj nece pomoci , ulje od marihuane i Brojsova dijeta sokovima hoće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije