Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'potukla sam se s Cosbyjem'

Ovom fotografijom slavna komičarka zgrozila javnost!

roseanne barr
Foto: Twitter
1/4
26.11.2014.
u 18:27

– Išla sam na kemijski piling da izgledam seksi. Samo sam se šalila oko tučnjave s Cosbyjem – objasnila je poslije komičarka

Roseanne Barr napravila je pomutnju na Twitteru nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pretučena. Usto je napisala: Potukla sam se s Billom Cosbyjem. Trebali ste vidjeti tog je...a.

Jasno, komičarka se šalila, no neki to na prvu nisu shvatili pa su tražili da im objasni što se dogodilo. Kako bi stala na kraju upitima, objasnila je o čemu je zapravo bila riječ.

– Išla sam na kemijski piling da izgledam seksi. Samo sam se šalila oko tučnjave s Cosbyjem. Ipak, prvim, izbrisanim statusom Roseanne se osvrnula na svoj izjavu za New York Daily News.

Tada je komentirala izjave 13 žena koje su medijima ispričale svoja potresna iskustva sa slavnim glumcem.

– Ne želim da me Bill Cosby tuži ili pošalje nekog da me pretuče, ali mislim da je očito: 13 prema 1 – rekla je glumica.

>Je li ikada izgledala bolje? Legendarna Roseanne pokazala vitku liniju

>>Roseanne Barr: Arogantni Chuck Lorre ukrao je moje šale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije