Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od nježnih do opakih djevojaka

Ovo od Viktorijinih anđelica sigurno niste očekivali

vs
Foto: Facebook
1/8
25.01.2015.
u 13:14

Slavne ljepotice snimile su kampanju za Valentinovo koja je potpuna suprotnost svim njihovim dosadašnjim kampanjama. Tijela slavnih ljepotica ovog puta umjesto raskošnog donjeg rublja 'krasi' nešto sasvim drugo

Viktorijine anđelice imaju novu kampanju! I to potpuno neočekivanu.

Umjesto raskošnog donjeg rublja kakvo smo navikli gledati na njihovim anđeoskim djevojkama, ovog puta se našlo nešto sasvim drugo. Njihova tijela potpuno su prekrivena i to ni manje ni više nego zaštitnom opremom za američki nogomet. U ulogama nogometašica djevojke izgledaju gotovo neprepoznatljivo. Ovom netipičnom kampanjom Adriana Lima, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel i ostale anđelice najavljuju ovogodišnji Super Bowl, a ujedno i svima daju do znanja da Dan zaljubljenih nikako ne može proći bez Victoria's Secreta.

Kako se vama sviđaju o ovom izdanju?

>>One su prava motivacija za skidanje blagdanskog viška kilograma

>>Zapjevale seksi Viktorijine anđelice

Komentara 1

Avatar reference
reference
13:39 25.01.2015.

yebo vas hollywood

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije