Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete?

Ovo je novo seksi izdanje Doris Pinčić!

doris pinčić
Foto: Promo
1/9
19.08.2014.
u 11:20

Majka šestomjesečnog dječačića zadovoljna je novom ulogom u seriji Vatre ivanjske za koju je poradila na svom izgledu

Doris Pinčić uskoro se vraća na male ekrane ulogom u RTL-ovoj seriji Vatre ivanjske, u kojoj glumi lik lijepe, inteligentne, zanosne i vrlo tajnovite Magdalene.

Njezin novi lik sasvim je drukčiji od onih u kojima su je hrvatski gledatelji navikli gledati, a za tu prigodu Doris je poradila i na svom seksepilu.

Majka šestomjesečnog dječačića zadovoljna je novom ulogom.

– Magdalena je veliki glumački izazov za mene, a izazove u životu općenito obožavam. Svaku ulogu doživljavam vrlo osobno jer je to dio mene u trenutku u kojem je iznosim. Nadam se da će publika to osjetiti i da se neće ljutiti na mene što ću, kao što se vidi iz vizualnog identiteta uloge, katkada spletkariti protiv glavnih protagonista. Valja imati na pameti da se i ona sama bori protiv svojih nesigurnosti i za ljubav iako je put do pakla, zna se, jako često popločan dobrim namjerama – kaže Doris.

>>Mlada mama vratila se poslu šest tjedana od porođaja

>>Doris Pinčić s obitelji uživala na Krki

>>Glumica sa sinom i Ornelom Višticom gušta u Zadru

Foto: Promo

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Milimir
Milimir
13:32 19.08.2014.

Uvijek mi je bila seksi. Ima li kakve ona veze sa Jaja Tureom?

PA
pancake
12:19 19.08.2014.

malo crvenog ruža čini čuda

SL
slovenc007
16:53 19.08.2014.

Nemam pojma ko je al je lepa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije