Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodan izgled

Ove zvijezde slijede novi trend i ne depiliraju pazuhe

madonna
Foto: Instagram
1/4
18.01.2017.
u 10:14

Lola Kirke na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnih globusa ponosno je pokazala dlake ispod pazuha, a prije nje to su napravile i Madonna, Julia Roberts, Scout Willis, Drew Barrymore...

"Hvala svima vama divnim ljudima koji mi niste slali prijetnje smrću zbog mojih genijalnih dlaka ispod pazuha! Zakon ste", napisala je glumica Lola Kirke uz fotografiju s dodjele Zlatnih globusa na kojoj je došla u haljini bez naramenica i ponosno pozirala pokazujući svoje neobrijane pazuhe.

Lola je samo jedna u nizu hollywoodskih glumica koje su odlučile slijediti novi trend i prkositi estetici te zagovarati prirodan izgled, barem kada je riječ o depilaciji. Među prvima se crvenim tepihom s dlakama pod pazusima prošetala Julia Roberts na premijeri filma "Nothing Hill". Julia je to učinila kako bi udovoljila svom tadašnjem dečku Benjaminu Brattu koji je inzistirao na tome da bude prirodna, da se ne depilira i da ne koristi parfeme. 

Madonna je sljedeća na ovom popisu koja često odbija depilirati pazuhe i time se hvali i na društvenim mrežama.

– Kada sam išla u srednju školu, imala sam razdoblje u kojem sam se ponašala kao dečki, nisam se depilirala i nisam nosila šminku. Povremeno se vratim tim navikama – rekla je pop-kraljica u jednom intervjuu. 

Depiliranje nije dio higijene ni kćeri Brucea Willisa i Demi Moore, 25-godišnje Scout. Kaže da je to jedan od načina kojim prkosi normama, baš kao i glumice Juliette Lewis i Drew Barrymore.

 

 

 

Komentara 5

OV
Ovozemaljski
11:11 18.01.2017.

Neka puste brkove i bradu!

DU
Deleted user
11:09 18.01.2017.

Hoće biti prirodna,neka se i ne šminka,ne boji kosu i sto čuda što žene rade da budu lijepe.

GE
geez
10:32 18.01.2017.

fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije