Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno osvajaju publiku

Ove glumice bile su zvijezde popularne serije s kraja 80-ih, sjećate li ih se?

Puna kuća
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.01.2017.
u 10:49

Glumice iz serije "Puna kuća" na sinoćnjoj dodjeli People Choice Awarda nisu oduševile modne stručnjake odabirom toaleta, ali publika je zato oduševljena što su se Jodie, Candace, Andrea i Lori vratile na male ekrane.

Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure, Andrea Barber i Lori Loughlin imena su koja vam možda ne zvuče baš poznato, ali ako vam kažemo da su to Stephanie Tanner, D.J. Tanner, Kimmy Gibbler i Rebecca Katsopolis iz serije "Puna kuća", onda su stvari malo jasnije jer riječ je o jednoj od najpopularnijih serija s kraja 80-ih i početka 90-ih.

Glumačka postava serije ponovno se okupila i snimljeni su novi nastavci, a da su publici nedostajali njihovi likovi, potvrđuje i People Choice Award, nagrada koju je serija sinoć osvojila. Publika je sretna zbog povratka zvijezda serije na male ekrane, ali modni kritičari nisu oduševljeni.

Izbor toaleta glavnih glumica za dodjelu nagrada nije ih pretjerano oduševio.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

>>Zvijezda serije 'Puna kuća' platila porez i riješila se ovisnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije