Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavodnica

Ovako svojim obožavateljima želi ugodne uskršnje praznike

miranda kerr
Foto: Instagram
1/3
18.04.2014.
u 18:02

Lijepa Australka na uskršnji ponedjeljak navršit će 31 godinu, a kaže kako će uskršnji vikend provesti s prijateljima iz Australije i 3-godišnjim sinom Flynnom

Uskrs je za mnoge religiozan blagdan, no za Mirandu Kerr to je prilika da objavi još jedan 'vrući' video. Australska manekenka putem Instagrama pokazala je na nekoliko trenutaka kako je izgledalo snimanje za magazin Love u kojem pozira okružena uskršnjim jajima.

Bilo da pozira sa zečjim ušima ili zavodljivo gricka lizalicu, ponovno je pokazala svoje atribute kojima je ove godine postala jedna od najzaposlenijih manekenki svijeta.

Miranda zasigurno zna kako zavesti svoje obožavatelje, kojima je ovo došlo kao idealna uskršnja čestitka.

Lijepa Australka na uskršnji ponedjeljak navršit će 31 godinu, a kaže kako će uskršnji vikend provesti s prijateljima iz Australije i 3-godišnjim sinom Flynnom.

>>Nakon razvoda, poznata manekenka priznala da voli muškarce i žene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije