Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasna poruka

Ovako je Miss Islanda odgovorila na uvrede da je debela

Arna Ýr Jónsdóttir
Foto: Instagram
1/4
24.10.2016.
u 09:15

Arna Ýr Jónsdóttir objasnila je organizatoru natjecanja ljepote da ima široka ramena jer je sportašica i, ako mu to smeta, ona ni ne želi biti dio njegova natjecanja

Arna Ýr Jónsdóttir, lijepu Islanđanku i Miss Eura 2016 organizator natjecanja ljepote Miss Grand International koji se održavao u Las Vegasu, prozvao je debelom i preporučio joj da preskače doručak i jede samo salate kako bi skinula kilograme.

Ovakva uvreda nije izazvala bijes kod Arne već mu je lijepo objasnila kako stvari stoje. – Ako organizator ovog natjecanja zbilja želi da smršavim i ne sviđa mu se kako trenutačno izgledam, onda ni ne zaslužuje da budem dio njegova natjecanja – rekla je Miss Islanda 2015. i nastavila:

– Istina je da su moja ramena šira nego kod ostalih natjecateljica i manekenki, ali ja sam sportašica i bila sam članica nacionalnog atletskog tima Islanda. Ne uzimam ove komentare previše srcu, ali da ih je lijepo čuti, i nije baš. 

 

It's always good to be home 🙏🏼 The Icelandic water, nature and air is everything 😍

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on

 

This weekend was amazing and the weather was so good ☀️

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on

Komentara 24

SB
silvia_bilic
10:14 24.10.2016.

sto se uopce pravda onima kojima je idealna zena 11 godisnji djecak !!!

OD
odisej22
11:01 24.10.2016.

Ako je ona debela onda je taj pederikus ćorav i poremećen. Djevojka je uzor ljepote ženskog tijela. Možda joj kosti ne strše i ne liči na anoreksično strašilo.

DU
Deleted user
09:37 24.10.2016.

vrh...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije