Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno!

Ova je manekenka u osmom mjesecu trudnoće?

Sarah Stage
Foto: Instagram
1/10
06.03.2015.
u 18:13

Od porođaja je dijeli manje od mjesec dana, no to se na njezinu izgledu uopće ne primjećuje. Upravo zbog toga njezine zavodljive fotografije u donjem rublju kojima se hvali na Instagramu zabrinule su njene fanove.

Trudnička odjeća za tridesetjednogodišnju manekenku Saru Stage potpuna su nepoznanica. Iako je u osmom mjesecu trudnoće, Sarah se ne skriva iz širokih haljina već mjesecima ponosno pokazuje svoju nevjerojatnu trudničku liniju.

Od porođaja je dijeli manje od mjesec dana, no to se na njezinu izgledu uopće ne primjećuje. Upravo zbog toga njezine zavodljive fotografije u donjem rublju, kojima se često hvali na svom Instagramu, zabrinule su njene fanove. Svi se pitaju kako je moguće da se u osmom mjesecu trudnoće njen trbuh gotovo i ne primjećuje. 

"Trbuh ti izgleda kao moj nakon što pojedem hamburger, nemoguće je da si u osmom mjesecu trudnoće. Je li s bebom sve u redu?" samo su neki od komentara koje manekenki ostavljaju zabrinuti fanovi.

Atraktivna brineta ne zamara se primjedbama, a svoju nevjerojatnu trudničku liniju pripisuje pretporođajnim vježbama i pilatesu. Osim tjelovježbom, liniju održava i zdravom prehranom pa se tako na njenom jelovniku najčešće nalazi kuhano povrće i piletina. Iako tvrdi da se ne razlikuje od ostalih trudnica i da obožava hamburgere i slatkiše, to se na njoj uopće ne vidi. 

Bez obzira na to što je u trudnoći dobila samo nekoliko kilograma, Sarah tvrdi da je potpuno zdrava i sretna i da je s njenim dječakom sve u najboljem redu. Nevjerojatno, zar ne? Nadajmo se da je u pravu.

>>Možete li vjerovati kako Nikolina Ristović izgleda tik pred porod?

>>Žanamari ponosno pokazala trudnički trbuščić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije