Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Otkriven uzrok iznenadne smrti zvijezde 'La Bambe'

elizabeth pena
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
23.10.2014.
u 17:51

Elizabeth Pena, zvijezda "La Bambe", koja je prošli tjedan iznenada preminula u Los Angelesu, umrla je od posljedica alkoholizma

Elizabeth Pena, zvijezda "La Bambe", koja je prošli tjedan iznenada preminula u Los Angelesu, umrla je od posljedica alkoholizma.

Prema smrtovnici, Pena je bolovala od ciroze jetre zbog prekomjerne uporabe alkohola. Ciroza je postala akutna neposredno prije njezine smrti.

Pena je preminula nakon višesatnog unutarnjeg krvarenja probavnog sustava, zbog čega joj je stalo srce.

Hollywoodska glumica i jedna od utemeljiteljica Hispanske organizacije latino glumaca, preminula je u 55. godini života, a iza sebe je ostavila supruga i dvoje djece u tinejdžerskim godinama.

>>Iznenada preminula zvijezda 'Moderne obitelji' i 'La Bambe'

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 4

DU
Deleted user
21:34 23.10.2014.

Winston Churchill je rekao da mu je alkohol više dao nego uzeo u životu.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:22 24.10.2014.

Elizabeth Peña je u filmu La Bamba imala epizodnu ulogu, I ukupno je "na platnu" provela 6 minuta. Toliko o "zvijezdi" filma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije