Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAO PAULO

Brazilski mediji tvrde: Oteli su punicu Bernieja Ecclestonea, traže 36,5 milijuna dolara otkupnine

Bernie Ecclestone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.07.2016.
u 08:11

Osamdesetpetogodišnji Bernie bio je 25 godina u braku s Hrvaticom Slavicom Radić s kojom ima dvije kćeri.

Punica prvoga čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea oteta je u Sao Paulu, a otmičari traže otkupninu u iznosu od oko 36,5 milijuna dolara, pišu vodeći brazilski dnevni listovi. 

Aparecida Schunk, majka aktualne Ecclestoneove supruge Fabiane Flosi oteta je u petak, prenose mediji ne objavljujući pojedinosti. Pišu da lokalnu policiju nije moguće dobiti kako bi se informacija i službeno potvrdila. 

Ecclestone, koji je po podacima časopisa Forbes "težak" 3,1 milijarde dolara i jedan je od najmoćnijih ljudi u svijetu sporta, za Fabianu Flosi oženio se 2012., tri godine nakon što ju je upoznao na brazilskom Grand Prixu. 

Osamdesetpetogodišnji Bernie bio je 25 godina u braku s Hrvaticom Slavicom Radić s kojom ima dvije kćeri. 

Flosi i Ecclestone žive u Engleskoj. 

Otmice su česte u Brazilu. Po policijskim podacima svakodnevno se prijavi otmica nekoliko osoba, a otmičari za njih često traže otkupnine u iznosu od svega nekoliko stotina dolara. Brazil je trenutačno usred jedne od najtežih ekonomskih kriza u posljednjih stotinu godina. 

>> Bernie Ecclestone i supruga Fabiana kupili kišobrane te s prijateljima otišli na večeru

Komentara 11

ZE
zelenakrava
08:32 26.07.2016.

Iz teksta nije jasno traže li otmičari 36,5 milijuna dolara da mu punicu vrate ili on toliko treba dati da oni punicu zadrže?

OK
okvarbudovič
20:25 26.07.2016.

bar se rjesio punice,sreckovic.

DU
Deleted user
08:43 26.07.2016.

jadan covijek kaj bu sad bez nje .mora si ju kupiti nazad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije